Café Ninja 25 mars

Så har vi då haft ytterligare ett Café Ninja, denna gång utanför Nybro och med doftande frasiga överjordiskt goda våfflor med två sorters sylt och två sorters grädde. Plus en massa skratt, inspirerande tankar och stimulerande frågor. Ser ni inte hur roligt vi har? 😉

Nya planer smiddes också. De kommer snart att både höras och synas. Motståndet mot orättvisor, mot allt starkare antifeministiska tendenser i samhället, mot härskartekniker och mot manlig överordning på fler och fler plan växer sig allt starkare. Idag växte vi med ännu en nätverksdeltagare. Idag gav vi varandra ännu fler tips på hur vi kan bygga ett bättre samhälle där män och kvinnor får samma möjligheter att utvecklas, och det arbetet kommer att ge resultat.

Inte sjutton nöjer vi oss med mindre, systrar och bröder? Inte kan vi fortsätta att ha det som Lois Wyse formulerade: ”Män får lära sig att be om ursäkt för sina svagheter, kvinnor för sin styrka”? Nej, då så. Då förändrar vi världen till det bättre! Vi börjar NU!

/Birgitta

Annonser

Om ninjafeminister

Vi är ett gäng kvinnor och numera även män i olika åldrar, med olika livserfarenheter som vill förändra världen till det bättre och lyfta upp frågan om jämställdhet. Vi vill visa vad feminism handlar om och hjälpa kvinnor att våga ta för sig och inte låta sig nedvärderas. Vi ger oss inte förrän vi når resultat. Kvinnor och män är lika mycket värda och ska värderas lika. Så enkelt är det! Välkomna till vårt nätverk!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s